K Nechorám do sklepa

Neuburské

2016 Pozdní sběr

Neuburské je stará rakouská odrůda dneska již poměrně vzácná. Zaujme na první pohled zlatavou barvou, má jemné aroma maliní, v chuti hebké, harmonické, doprovázené pikantní kyselinkou. Doporučujeme k pečené drůbeži a drůbeží paštice.

Podávejte při teplotě 10-12

Alkohol: 13 %

Kyseliny: 6,2 g/l

Zbytkový cukr: 4,6 g/l

Extrakt: 18,6 g/l

Obec: Čejkovice

Trať: Noviny

Výměra: 0,2 ha

Půda: Hlinitojílovitá

Poloha: Svah JZ

Hustota výsadby 5200 keřů/ha

Výnos: 60 hl/ha

Vedení: Střední, výška kmínku 85cm

Zelené práce: Ano

Odstranění listů: Ano

Sklizeň: ručně 25.9.2016

Lisování: ihned po sběru

Kvašení: nerezová nádrž

Teplota kvašení: 16-18 st. C

Délka kvašení: 11 dnů

Zrání vína: nerezová nádrž

Délka zrání: 3 měsíce

Produkce 1300 lahví

Doporučená délka ležení: 2-5 let




Neuburské
kliknutím zvětšít
cena: 170 Kč

Množství:     Ks


     Z P Ě T