Červené víno

Cabernet moravia

Cabernet moravia

2017

Pozdní sběr
suché
200,-
informace / nákup

SUCHÉ

Víno má granátovou barvu, nádech sladké papriky ve vůni, chuť ostružin a brusinek se smetanou a jemným tříslem. Doporučujeme k omáčkám ...

Dornfelder

Dornfelder

2017

Pozdní sběr
suché
200,-
informace / nákup

SUCHÉ

Víno má tmavou granátovou barvu, ve vůni ovocný tón třešní, výrazná chuť kompotované  třešně  ve vanilkovo mléčně čokoládovém kabátku...

Neronet

Neronet

2017

Pozdní sběr
suché
220,-
informace / nákup

SUCHÉ

Víno má neprůhledně sytou černočervenou barvu, ve vůni kompotované borůvky v čokoládové polevě, v chuti hutné, hebce sametové po brus...

Zweigeltrebe

Zweigeltrebe

2017

Jakostní
polosuché
160,-
informace / nákup

POLOSUCHÉ

Víno má silně granátovou barvu, velmi plnou a extraktivní chuť. Ve vůni najdeme přezrálé višně s tóny ostružin a mletých ořechů d...

André

André

2016

Pozdní sběr
suché
220,-
informace / nákup

SUCHÉ

Víno má tmavě granátovou barvu, nádech kyselé višně ve vůni, hebká chuť ostružin a zralé třísloviny. Doporučujeme k omáčkám a tučným...

Dornfelder

Dornfelder

2016

Barrique
suché
315,-
informace / nákup

SUCHÉ

Víno má tmavou granátovou barvu,ve vůni ovocný tón třešní, který se snoubí s vůní dřeva a kouřovinky. Má výraznou pikantní chuť, která ...

Merlot

Merlot

2016

Barrique
suché
315,-
informace / nákup

SUCHÉ

Tmavě rubínová až granátoá barva. Pro odrůdu typická a pro většinu konzumentů přitažlivá nasládlá vůně černých třešní či kompotu,...

Cuveé Pinot Cab

2015

Barrique
suché
700,-
informace / nákup

SUCHÉ

Vyjímečné víno které vzniklo kupáží již při sběru a to dvou skvělých světových odrůd Pinot noir a Cabernet Sauvignon. Cílem bylo vytv...

Cuveé Pinot Cab

Cuveé Pinot Cab

2012

Barrique
suché
700,-
informace / nákup

SUCHÉ

Vyjímečné víno které vzniklo kupáží již při sběru a to dvou skvělých světových odrůd Pinot noir a Cabernet Sauvignon. Cílem bylo vytv...


Vína z Vinařství Konečný


Víno z Čejkovic

 

 


Vína vyrábíme moderními technologiemi, jako jsou šetrné zpracování hroznů, odkalení moštu, zakvášení ušlechtilými kvasinkami, řízená teplota při kvašení pro udržení aroma ve víně.

Odbourávání kyseliny jablečné u červených vín je samozřejmostí.

Všechna červená vína zrají v dřevěných sudech, část leží v sudech barrique.

Bílá vína kvasí ve speciálních chladících nerezových nádobách, aby se zamezilo mikrooxidaci a neunikaly aromatické látky a příjemná kyselinka. Výsledkem jsou aromatická ovocná a hlavně velmi pitelná vína s rukopisem vinaře.




K Nechorám do sklepa K Nechorám do sklepa